Chantal Esteve

Naix a Quart de Poblet el 1986. Comença el seus estudis de música al Conservatori Profressional de Música “Mestre Molins” de Quart de Poblet. Obté el títol de Grau Professional el 2009 en la especialitat de Cant amb la soprano Susana Puig. Amplia el seus estudis musicals amb cursos i classes de cant amb Ana Luisa Chóva, Pilar Moral i de direcció coral amb C. Contreras, J. Blanch, Marta Màrmol i Francesc Valldecabres . Actualment, estudia al Conservatori Superior Joaquim Rodrigo de València en les especialitats de Cant i Musicologia.

És llicenciada en Filologia Italiana i diplomada en Logopèdia per la Universitat de València.

Ha cantat en nombroses agrupacions corals com l´Escola Coral de Quart de Poblet, cor de cambra Ad libitum i l´Orfeó Veus Juntes. És membre del cor del Grup Música Trobada, grup vocal especialista en la recerca de la música antiga valenciana. El 2008 va participar en l’òpera Ifigenie in Tauride amb la soprano Violeta Urmana i el tenor Plácido Domingo.

Actualment és professora de Cant i Cor en la Escuela Musical Porteña (Puerto de Sagunto) i en l´Escola de Música de l’Orfeó d’Aldaia (Aldaia). És membre de l´Orfeó  d´Aldaia on col·labora com a professora de tècnica vocal. Compagina la seua activitat musical amb la de logopèdia especialitzada en patologies de la veu.